Slumberdek

Tuesday, May 10, 2011

Segmen Khas ar-rifke.com | Pencarian 100 Blog Top Blogger Baru

Pertama kali slumberdek join segmen, sebelum ni slumberdek tak pernah join mana2 segmen pun tapi bila tgk blog ni ar-rifke.com rasa cam berninat jer. menjawab soalan-soalan dari segmen ar-rifke.com

1) Berapa lama dah blogging.

- Mula berblog pada bulan 8 2009 tapi tak aktif...tempoh betul2 aktif baru 3 bulan lepas

2) Kenapa suka blogging.

- Banyak info-info yang berguna dapat dikongsikan dengan blogger2 lain.

3) Blog kamu mengenai apa.

- Semua topik slumberdek masukkan janji topik menarik dan dapat menyampaikan info yang berguna

4) Harapan dalam dunia blogging

- Harapan semoga http://slumberdek.blogspot.com/ dapat dimanfaatkan oleh semua diatas segala isi yang terkandung dalam blog ni.

Slumberdek dah join u all tak mau join ker? kalau nak join disini ok.

1 comment:

aried said...

Salam.. thx sebab join.. hehhehe..
terima kasih dan tahniah.. Sebab kamu tersenarai dalam list Top 100 New Blogger..

Teruskan berblogging dan jom enjoy! Hik4x.... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Online Counter