Slumberdek

Wednesday, March 28, 2012

Maksud mimpi bertunang

Kadang-kadang kita banyak di pengaruhi dengan maksud di sebalik mimpi, dan satu-satu yer mimpi yang aku tak pernah bermimpi dan aku impikan. dalam tidurku aku bermimpi kamu (girl) datang meminang, dari mimpi tu aku menjadi pelik sebab kenapa yang perempuan datang meminang aku, sedangkan yang sepatut yer aku yang pergi meminang orang. dunia dah akhir zaman kot. pelik sunggah permainan tidur aku itu.

Dari mimpi itu....aku merasakan teringin untuk mengatahui apakah sebalik mimpi tersebut. ini bukan nak tahu benda karut2 tu, ia sekadar penelitian dari kekerapan yang berlaku. macam aku dok cerita sebelum ini la kalau mimpi gigi tercabut mengikut orang tua2 ada waris akan meninggal ia bukan fakta, ia hanya penelitian kekerapan yang berlaku, mungkin juga ia suatu kebetulan.

Jadi untuk mimpi aku di pinang ni, if korang boleh share pengalaman pun ok juga. orang kata mimpi itu permainan tidur, Tapi kalau betul ada bidadari datang nak meminang aku sure terima punya kan.

2 comments:

Izwan Ikhmal said...

MErayau sini....
Nice info....
mimpi yg sama melanda aku....
dan buat aku tak tenteramm...
Adeshh!!

Eina Esya said...

sme la.. sy sdiri xtau mksudnya.. tp nk la jga kgsi..huhu.. nk jgk tau mkne mpi sy.. sy mpi tgh wt psiapan prtungan.. walhal sang llki xmau dtg pon. sadis tol..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Online Counter